Plamuurwerken en kleine herstellingen

MB Schilder- & Decoratiewerken voert met veel plezier alle kleine herstellingswerken en plamuurwerken aan uw muren en plafonds uit, alvorens te starten met de verdere afwerking van uw interieur. Dankzij een goede basis komen uw schilderwerken, behangwerken en andere decoratieve technieken immers eens zo goed tot hun recht!

Plamuurwerken na gyprocwerken

Wanneer u net gyproc heeft laten plaatsen, zorgt MB Schilder- & Decoratiewerken voor alle plamuurwerken. In Haaltert en omgeving worden uw muren en plafonds perfect verder afgewerkt met plamuur van hoge kwaliteit, zodat alle voorziene schilder- en behangwerken vlot en vakkundig uitgevoerd kunnen worden.

Allerhande herstellingswerken

Wanneer u een verouderde woning gaat renoveren of wanneer uw muren en plafonds aan verfraaiing toe zijn, kunt u een beroep doen op het uitstekend vakmanschap van MB Schilder- & Decoratiewerken uit Haaltert voor het uitvoeren van kleine herstellingswerken:

  • Wegwerken van oneffenheden
  • Herstellen van scheurtjes in muren en plafonds
  • Rechtmaken en afwerken van muren

Krimpvrij plamuursel

Omdat MB Schilder- & Decoratiewerken steevast kiest voor producten en materialen van hoge kwaliteit, zoals krimpvrij plamuursel dat snel droogt en een optimale hechting aan de ondergrond kent, kunt u op beide oren slapen wat betreft het resultaat en de duurzaamheid van de plamuurwerken aan uw wanden en plafonds.

Nieuwbouw en renovatie

MB Schilder- & Decoratiewerken voert geen grote plamuurwerken uit in uw woning, maar staat wel tot uw dienst voor diverse afwerkingswerken en herstellingen. Mooie, gave, strakke wanden en plafonds zorgen er immers onmiddellijk voor dat uw interieur een verzorgde uitstraling krijgt en alle afwerkingswerken professioneel ogen. Neem gerust eens contact op voor alle mogelijkheden die deze interieurspecialist u te bieden heeft, of vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor interieurafwerking en plamuurwerken aan.